This page for me share my favourite, my work, my knowledge, and every thing I want to share! Thanks for the visiting..

Saturday, January 17, 2009

Sayang korang semua

Thanks sebab bagi banyak feedback..hehehe..kepada kawan2 yang membaca blog ku nie..nak tanya nie..apa yang korang rasa best sangat buat blog..ada setengah orang tempat untuk luah perasaan, ada plak yang nak kongsi pengalaman pada bloger, ada yang saja mengisi masa terluang, ada plak untuk mengubat hati terluka..banyak lagi ler..hehehe..sebenar nyer nak cungkil idea nie..hehehe..apa yang korang nak tau pasal Nor Azlia Mat Sapari dari blog nie..mcm poyo jer ayat..huhu..bagi feedback dalam kadar segera...huhu..luv u all..peace no war..


9 comments:

  1. ahahhaaa...bg comot blog is about mylife,mylove n myself....ngeee....

    ReplyDelete
  2. WAH2....k.lia dah ade blog lew...welcome2

    ReplyDelete
  3. Kisah cinta kak Lia & prince charming.. hehehee

    ReplyDelete
  4. aCtUaLy IZn PuN xTAHu naPE IZn bT BlOg Nie..
    heHEHhe sBnrnYEr dAH bOReD MAiN fS
    TaPi bIlA Dah bT BLog..izN rAsA BorEd PlAK!
    dAH SalaH sAtu ReAsOn WhY I HavE a bLoG..
    Nak ShaRe peRaSaAn kIta..thAT Its..naPEK.Lia bT BlOg??? heHEHheHE

    ReplyDelete
  5. K.lia buat sbb nak shear idea..hehehe..aper topic pon tak per..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...