This page for me share my favourite, my work, my knowledge, and every thing I want to share! Thanks for the visiting..

Saturday, September 5, 2009

Restoran Nelayan

Salam..
Maaf kawan2 sbb lama tak update blog nie..tak dew mood nak citer..
lagi pon aku tak tau nak citer per..mcm bowing jer nak story..huhuhu..layan jer lar..

Ok2..smlm aku berbuka puasa dgn kawan2 office kat Restoran Nelayan..best taw..bayaran masuk hanya RM35..hehehe..sekali sekala..ada lar 12 orang yg pergi..sbb yang bujang2 jer g..yg kawin nak join susah plak..ekekeke

Lokasi Restoran nie kat taman tasik titiwangsa..kene booking dlu taw..kalau tak susah..dah ada kupon baru leh masuk..

Special utk Ramadhan restoran nie ada sediakan bermacam2 hidangan..sesuai utk semua golongan..hehehe..nanti aku lampirkan antara juadah yg kami mkn eh..

Rasanyer sesuai ratah lauk jer..kalau tak rugi kalau mkn nasi sbb nanti tak leh mkn banyak..ekeke

Ok nie antara pic2 yg sempat kmi snap..jgn terliur tau..(^_^)








2 comments:

  1. mak aiiii sedapppp gilakkkk nak makan kat situ jugakkkkkk

    huuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. jom2..jgn malu jgn segan..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...