This page for me share my favourite, my work, my knowledge, and every thing I want to share! Thanks for the visiting..

Sunday, October 18, 2009

Bebas

Sorry lama tak update blog nie..nie sepatut nyer aku kene siapkan system..sbb tmrw nak tunjuk..tp malas banyak nie asal lar..huhu..

Lately life berjalan lancar..agak busy kadang-kadang rasa mcm nak demam..aku rasa nie yg terbaik untuk sekarang..m'bz kan diri..huhu..cuma weekend nie..lepak kat rumah jer..sepatut nyer aku isi dgn siapkan sistem..tp kemalasan berlaku..

Aku tahu semenjak2 nie aku jarang dah habiskan masa dgn kawan2 aku..i'm sorry..aku syg korang..aku tak nak sbb nie hubungan persahabatan kita jd rengang..aku akan cuber balancekan..give me time..


Sekarang aku rasa nak terbang..memfreekan diri..firstime dalam hidup aku rasa..aku buat mcm nie..aku buat keputusan sendiri..kalau sebelum nie mesti aku buat keputusan demi org lain atau tak pon riffer family aku sendiri..bukan apa aku rasa dah tiba masa nyer aku nak corakkan sendiri life aku..aku harap ini yg terbaik..doa kan aku..

6 comments:

  1. btl..kdg2 kita kena pentingkan diri kita dulu..tp mesti pandai gunakan peluang yg ada..

    ReplyDelete
  2. yes!!btl ckp adz..pluang yg besar itu dtg secara tiba2..dtg tidak menentu masa..dtg disaat kita kesempitan...Nilaila pluang e2 dgn cara bijaksana..rebutlah pluang e2..krana pluang e2 boleh berlalu begitu sajer dgn tiba2..Insyaallah..niat kita ihklas..Dia sentiasa bersama kita..

    ReplyDelete
  3. pentingkn ape yg kite nak dlu, kalo x nnt xiklas lak kn? hehhehe

    :)

    ReplyDelete
  4. btol...
    mungkin ade yang masam muka..
    akak dahulu kan diri akak dulu..
    tapi bila rezki lebih pd mereka...
    jgn kecik ati..
    rezki ade di mana2..

    ReplyDelete
  5. orait nad..lama tak dgr citer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...