This page for me share my favourite, my work, my knowledge, and every thing I want to share! Thanks for the visiting..

Friday, April 10, 2009

Focus

"Focus pada PSM"
Lapang sikit dah otak tinggal satu subject jer nak settle..
tp sekarang nie nak focus pada PSM aku..
cian dia asyik cekoh dia sikit-sikit jer kebelakangan nie..
aku cadang start sort sem baru nak focus tp memandangkan
ramai ckap kene siap 100%..lg pon tgk eni nyer system perh cangih..tak leh jadi nie..hehehe..power siot..
ha gelabah gak..harap aku dpt siapkan
cuma module report kot aku focus kat sort sem
cumer sekarang mcm mn nak print member card nie..~hurm
bersemangat yer lia..

3 comments:

  1. akak wat sistem tntg ape ye??

    ReplyDelete
  2. cayalah lia!!! semangat mcm nie la perlu ada utk student cam skg neh..

    teruskan perjuangan pasti berjaya!!

    ReplyDelete
  3. To JIVEBUMZ:hehehe..thanks k.ila..doakan lia eh..

    To k3kvr4:hehhee..rahsia..yg pasti simple jer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...